Penfield Hoosac Jacket,

Penfield is dit jaar toch wel een redelijk favoriet merk geworden bij ons. Niet gek natuurlijk, het label straalt gewoon een flinke dosis authenticiteit uit. En dat is nu precies waar wij van houden. Al sinds 1975 maken zij jassen die je warm en droog houden wanneer het weer je in de steek laat. In hun Premium Down lijn zorgen ze dat hun jassen gevoerd zijn met 80% ganzen dons en 20% veren.

Uit deze lijn komt onderstaande Hoosac Jacket. Wanneer de sneeuw met bakken uit de lucht valt en het kwik onder de -10 graden duikt, zorgt deze jas dus dat je droog en warm blijft. De bontkraag is gemaakt van Coyote bont en is afneembaar. De jas ziet er bijzonder prettig uit en met alle drawstrings en de waist cinch ben je verzekerd van een optimale fit. Al met al een top jas voor de winter!

Je vindt deze jas bij FreshCotton.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />