Polo Ralph Lauren Cardigan,

Het is toch al weer ruim een week geleden dat ik voor het laatst een cardigan aan het aan prijzen was, dus ik denk, het kan wel weer. Nee maar echt, de cardigan an sich is nog steeds een prima knitwear item, welke ook dit jaar gewoon nog overal bij kan.

En al zou het niet meer kunnen, dan kan het nu dankzij Ralph Lauren toch gewoon weer. Dit is dus zo’n top item. Ik weet zeker dat ze bij Gant Rugger denken, damn hadden wij deze maar gemaakt. De kleuren combinatie is prima voor de herfst. Dat die warm is geloof ik ook wel. Waarmee je hem moet combineren? Check de link onderaan deze post, lijkt mij een prima combinatie!

Bekijk de combinatie hier.

 

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />