Quoddy x Leffot,

Het moest er weer eens van komen natuurlijk. Na die fijne samenwerking tussen Quoddy en Leffot deze zomer, moesten ze hier wel een vervolg aan geven voor de herfst. En waar de schoen in de zomer wellicht wat aan de donkere kant was voor dat jaargetijde, de herfst versie kan zomaar een tint te licht zijn.

Neemt niet weg dat deze schoen ook weer een topper is, maar persoonlijk zie de Grizzly boot liever in een donkere uitvoering. De boot staat op de speciaal voor Quoddy door Vibram ontwikkeld zool. De mix materialen is wel weer perfect, eigenlijk precies zoals we gewend zijn van Leffot. Al met al een prima schoentje, zeker voor hen die niet bang zijn voor een lichte tint in de herfst.

Meer weten over de schoen? Bekijk de site van Leffot eens.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Quoddy en Leffot deze zomer, moesten ze hier wel een vervolg aan geven voor de herfst. En waar de schoen in de zomer wellicht wat aan de donkere kant was voor dat jaargetijde, de herfst versie kan zomaar een tint te licht zijn. " />