Red Wing Iron Ranger Boots,

Oké dan, nu hebben we ze dus alle drie wel gehad. Het begon laatst met de Wolverine 1000 Mile boot, daarna kwam die Epaulet x Thorogood versie en nu vandaag stuit ik ineens op deze Iron Ranger van Red Wing. En nu krijg je dus het probleem van keuzes maken. Ik vind het een lastige keuze. Voor alle drie de varianten valt wat te zeggen. De Wolverine boot oogt gewoon oer en oer degelijk, maar dat mag ook wel met een prijs van bijna 400 euro. De Thorogood variant is de budgetknaller van de drie, maar daardoor niet minder echt. Alleen de neus en de hak vind ik persoonlijk iets minder verfijnt dan de Wolverine 1000 Mile.

En dan deze Red Wing Iron Ranger. De schoen kende ik al in meerdere uitvoeringen, maar die konden mij niet eerder bekoren. Het suède van deze versie maakt dat ik toch twijfel tussen de Wolverine en deze. Mijn creditcard heeft liever dat ik voor de Thorogoods ga, mijn hart schreeuwt om de Wolverines, wellicht dat mijn verstand dan maar de keuze voor deze Red Wings moet maken?

Welke keuze maak jij? Deze Red Wings kan je hier vinden.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wolverine 1000 Mile boot, daarna kwam die Epaulet x Thorogood versie en nu vandaag stuit ik ineens op deze Iron Ranger van Red Wing. En nu krijg je dus het probleem van keuzes maken. Ik vind het een lastige keuze. Voor alle drie de varianten valt wat te zeggen. De Wolverine boot oogt gewoon oer en oer degelijk, maar dat mag ook wel met een prijs van bijna 400 euro. De Thorogood variant is de budgetknaller van de drie, maar daardoor niet minder echt. Alleen de neus en de hak vind ik persoonlijk iets minder verfijnt dan de Wolverine 1000 Mile. " />