Revolution Hunter Cardigan,

Revolution, ik had er werkelijk waar nog nooit van gehoord. Duidelijk geval van zonde, maar ik maak het goed. Revolution is Deens merk en zoals reeds eerder gezegd hier, producten uit het Noorden zijn top. Nu ken ik vooral veel Zweedse producten en slechts 1 product uit Denemarken, maar die kennen we dan ook allemaal, LEGO.

Daar komt dus nu een tweede merk bij, Revolution. Ik zal het nooit meer vergeten. De kleding lijn komt met jassen, vesten, truien en shirts. Mijn persoonlijke favoriet is de Hunter Cardigan. Gewoon omdat die zo lekker warm oogt. En ik kies hem in het blauw, maar voor de liefhebbers, hij is er ook in het grijs.

Gevonden bij FreshCotton.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />