Saint James Binic II,

Ik heb bij deze truitjes altijd het gevoel van zomer. Misschien door de frisse look van het off white en de navy streepjes maar blijkbaar is er slechts een stukje beeldvorming wat in de weg staat want Saint James doet gewoon hetzelfde truitje van de zomer ook in de winter.

Enige verschil is dat ze hem wat dikker maken. Nou helemaal prima toch! Kun je ook dit fraaie breiwerk de komende maanden aan. Helemaal van wol dus je kunt er wel een beetje van op aan dat je het niet heel snel koud zal krijgen. Wat denken jullie. Navy Gloverall er op?
De trui is hier te vinden. Eventueel kun je de jas hier vinden. Gewoon.. setjes compleet maken.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />