Scotch & Soda Hooded Sweater,

Je kent het vast wel. Die sweater die je pakt wanneer je naar buiten gaat en het te warm is voor je jas, en te koud voor je shirt. Die sweater die je vriendin pakt wanneer je in de tuin de BBQ aan hebt gedaan, maar het eigenlijk gewoon herfst is. Nou precies die sweater is aan vervanging toe. Sorry, hoe lang heb je die nu al liggen?

Precies! En omdat we weten hoe belangrijk die sweater voor je is, hebben we er hier een, die direct je oude doet vergeten. Deze is minstens net zo zacht, minsten net zo warm en minstens zo vet. En bovenal, deze is nieuw! Dus goed voor nog 5 jaar plezier. Wedden dat deze hoodie van Scotch & Soda je nieuwe favoriete sweater voor alles wordt!

 

Gevonden bij Denim+.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />