Scotch & Soda Parka,

Na een tiental jaar van trouwe dienst gaat mijn Spiewak olijfgroene parka dan eindelijk de deur uit. Hoewel mijn jas nog in prima staat verkeerd ben ik er nu toch echt helemaal klaar mee. (Overigens betekend de deur uit, in een krat naar de opslag om over 10 jaar als vintage weer naar buiten te komen.) Dus oké, ik gooi hem niet weg maar heb wel een goede vervanger er voor nodig. En die is dus gevonden.

Waar we dit seizoen al lyrisch zijn over haast ieder item uit de Scotch & Soda collectie, lukt het hun dus ook gewoon om mij vrolijk te maken met een verdomd goede jas. Een walnootkleur parka met een uitneembare voering. Ideaal voor de dagen zoals nu, de regen valt met bakken uit de lucht, maar de temperatuur is nog te goed voor een winterjas. En wordt het toch kouder, knoop je je binnen jas erin, et voilá een prima winter jas is geboren. Ik zeg het nog maar eens: “Wat een top collectie dan Scotch & Soda!”.

Deze en meer Scotch & Soda jassen kun je vinden bij Denim+.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />