Scotch & Soda Trackjacket,

Laat ik beginnen met een statement: Wij van OurBubble ontvangen geen geld van een PR buro in dienst van Scotch & Soda, noch ontvangen wij gratis kleding van dit briljante label. (natuurlijk staan we hier wel voor open… – Red.) De grote hoeveelheid berichtgeving over dit label komt enkel door de belachelijk vette collectie welke zij momenteel hebben. Dat gezegd hebbende wil ik jullie graag het volgende item laten zien.

Perfect voor die droge half zonnige herfstdagen, die dagen dat een winterjas te warm is, maar het briesje op de vroege ochtend net te koud is voor enkel een shirt. Speciaal voor die dagen is deze Trackjacket. Niet te dik, maar wel isolerend genoeg om dat briesje buiten te houden. De quilted stiksels in de stof en de print op de rug zijn echt top. Jawel, Scotch & Soda heeft dus ook een prima jack voor de herfst.

Gevonden bij Denim+.

 

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />