Seavees 7 Eye Trial,

Het was in Februari 1960 toen de Olympische Winter Spelen in Squaw Valley in de staat California plaatsvonden. Het waren zeer bijzondere Spelen, zo werd er voor het eerst gebruik gemaakt van een computer voor het bijhouden van scores, werden er voor het eerst schaatswedstrijden voor vrouwen gehouden en de openings en sluitingsceremonie werden geregiseerd door Walt Disney. Daarnaast was het vrij bijzonder dat een evenement zo groot als de Spelen aan een stad werden toegewezen met 1 hele inwoner.

Het is een setting waar deze schoen van SeaVees in terug te vinden valt. Met het ontwerp van deze schoen probeert SeaVees de boots van weleer een nieuw leven in te blazen. Met een zool van natuur rubber en een dikke rubberen inleg zool, lopen deze boots als sneakers. Dankzij het gewaxde leer en de mocassin constructie ogen ze bijzonder prettig voor de herfst. Al met al een prima schoentje.

Je kan de schoen hier kopen.

Tags from the story
, ,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.