Sorel Premium T,

Nou vooruit. Soms moet je je meerdere erkennen. Waarin? Nou ik vond dat we hier redelijk aan de vroege kant waren om over te schakelen op winterse dingetjes. Een shawl, een jas en goeie truien. Maar wat dachten we hier dan van? Sorel Premium T duckboot. De schoen die je voeten lekker warm houden bij -20. Helemaal waterdicht en stormproof. Kijk dat noem ik vroeg want ik liep vanmorgen nog in een truitje over straat. Niet bepaald het klimaat waarbij deze schoenen tot hun recht komen. En toch zijn ze hier al te vinden. Jawel, hier had ik nog geen oren naar, hier had ik nog niet aan gedacht.
Maar voor wie denkt dat het TE vroeg is.. wellicht mag ik het even onder de aandacht brengen dat ze vorige winter zo goed als overal op waren. Online EN in de winkels. Dus wie wil er warme voetjes deze winter!!??

Hier zijn ze alvast te vinden mocht je niet kunnen wachten op de detailhandel want die krijgen het ook snel binnen.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.