Sperry Authentic Original Boat Shoe,

Er zijn heel wat mogelijkheden voor wanneer je wel graag bootschoentjes wilt dragen deze herfst, je kan bijvoorbeeld hoge bootschoenen aanschaffen, maar een herfstachtig kleurtje kiezen voor je trouwe lage bootschoentjes is natuurlijk ook een prima oplossing.

En een herfstachtig kleurtje is zeker wat ik dacht toen ik dit schoentje van Sperry voorbij zag komen bij size? UK. Donkergroen of mosgroen su├Ęde, noem het hoe je het noemen wilt. Feit is dat dit schoentje een uitgelezen mogelijkheid biedt tot het oneindig combineren met sokken. Dankzij de laag uitgesneden lijn van de schoen kan je in combinatie met een broek met smalle pijpjes net een paar gekleurde sokken zichtbaar rocken.


Ze hebben nog meer herfstachtige kleurtjes bij size?.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />