Sperry Top~Sider Chukka,

De bootschoen, zo’n typisch schoentje welke je de hele zomer door in allerlei verschillende frisse kleurtjes kan dragen. Zo’n schoen die je de kast in gooit wanneer het weer wat slechter wordt. Het schoentje waar je volgende lente weer een paartje op de kop tikt in de kleur die op dat moment weer helemaal fris is. De schoen die je never nooit in de herfst of de winter zou dragen. Die schoen ja, daar hebben we het hier over.

En dan wel in een uitvoering die perfect past bij de jaargetijden die ons nu naderen. In volledige tegenspraak met wat ik zojuist meldde is deze schoen namelijk uitermate geschikt voor de koudere maanden. Je moet alleen wel weten welke bootschoen je op de kop tikt. Zoals bijvoorbeeld deze Sperry Chukka in een heerlijke mix van premium Sahara leer en brui wol. Dit is gewoon een prima schoen voor de herfst.

Verkrijgbaar via size?.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />