Sperry Top~Sider Cloud,

Sperry is helemaal van nu. Iedere computer leverancier richt zich op de cloud. Apple komt met iCloud, alles maar dan ook alles gaat uit de cloud. Wellicht heeft een slimme marketing jongen bij Sperry gedacht, buzzwords, daar moeten we wat mee doen. En zo geschiedde het, Sperry lanceert hun cloud. Ik heb geen idee wat de achterliggende gedachte is van deze naam, noch vind ik de keuze van de naam briljant. Maar 1 ding is zeker, hij blijft wel hangen.

Dat ik de naam niet snap, wil overigens niet zeggen dat ik de schoen ook niet begrijp. Deze 7 Eye boot is namelijk fantastisch. Ik snap hem, sterker nog ik hou er van. Wat een prachtige herfstschoen. De Cloud lijn staat volgens Sperry voor Heritage met een trendy twist. Zij mogen het noemen wat ze willen, ik vind het met name een belachelijk vette schoen!

Via de webshop van Sperry verkrijgbaar, medio oktober.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />