Tender HandDyed Indigo

Laten we heel veel geld uitgeven aan een ogenschijnlijk niet zo mooie broek. Nu vind ik een berg geld wegbrengen en een broek mee terug nemen niet zo erg. Het moet dan wel een mooie broek betreffen. In dit geval is het de helft. Het model is wel ok. Gewoon een slanke fit. Lekker hip, zo hoort het. Dan is hij ook nog een keer in een badje gegooid met natuurlijke indigo. Hand geverfd. Dat is toch vet! elke broek lekker op de handwas. Echt wel leuk detail al zeg ik het zelf. Echter… De vierkante kontzakken maken het tot een verwerpelijke denim die doet denken aan die gekke G-Star broeken met die vreemde kniestukken en stiksels op vreemde plaatsen.
Ja, toch jammer het had bijna een echt vette broek geweest.
Vergaap je hier aan een bijna vette broek.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />