Timberland X Stussy Deluxe

Stussy is waarschijnlijk de grootste slet in samenwerkingsland. Vroeger had het nog wel wat. Althans, toen waren collabs sowieso nog wel enigszins bijzonder.. Maar zoals altijd kan er maar een uitblinken in het spelletje. En wie heeft zich de laatste jaren als grootste slet ontpopt? Stussy! Nou helemaal prima hoor. Moeten ze zelf weten dat elke vorm van geloofwaardigheid voor het merk overboord is gegaan. Het ding is, soms zitten er best aardige producten tussen. Die zonder het labeltje Stussy ook niet verkeerd zouden zijn geweest. Sterker nog, Het zou beter zijn als er geen Stussy in of op had gestaan. Helaas komen sommige producten niet zonder Stussy tot stand. Helaas…

Timberland ziet nog steeds een aardige partner in het streetwear label. Prima gezien in dit geval.  Gezien de lange naam noem ik hem maar één keer. De ” Timberland X Stussy Deluxe Gore-Tex CLS Trekker boot”. Snap je waarom ik het niet ga herhalen? Mooi schoentje, daar gaat het tenslotte om. Leuk suède met een Gore-tex voering wat je voetjes droog houd in de regen. Helemaal niet verkeerd. Jammer van dat Stussy op de inlegzool.

Gelukkig zie je hier aan de buitenkant niks van. Koop hem hier.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.