Trickers Malton Brogue Derby,

Ok, het is geen Alden longwing maar ik heb heel erg de behoefte om deze te bestellen. Click! in de basket. Het is weer eens zo ver. Trickers kan in mijn ogen ook niet heel veel planken mis slaan hoor. Elk paar heb ik die drang om die knop in te drukken. Waarom dan nu deze? Als je jezelf dat echt afvraagt is het misschien een idee om eens langs een degelijke opticien te gaan want kijk dan!

Nou ok, ik leg het nog wel een keer uit dan. Trickers maakt deze schoenen voor je met de hand. Dit kunstje doen ze al een kleine eeuw lang. Wat iets zegt dat ze inmiddels wel weten hoe dat moet. Voeg ergens in dit proces absoluut premium leer toe en dan heb je schoenen die je voorlopig nog niet op krijgt. Nou, dat waren de feitjes op een rij. Nu de emotie. Wat zijn deze mooi!! Beauty is in the eye of the beholder maar mocht je het tot hier hebben volgehouden dan zitten we denk ik wel op dezelfde lijn. Dit zijn een setje pareltjes. Ik heb iets met deze kleur. psst.. Mastercard.. Kan ik mijn limiet misschien verhogen?

Doet jou creditcard het nog wel en kun je het niet laten? Overgaan tot de aanschaf kan hier.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />