UGG Australia Boots,

Schrik niet, je zit inderdaad nog steeds op OurBubble en we hebben hier inderdaad een post over het label UGG. Je weet wel, dat merk van die sloffen waar iedere tokkie mevrouw in Nederland op loopt. Die boots waarvan het origineel al lelijk is, laat staan die rip offs en fakes die je zoveel in het straatbeeld ziet. Dat merk waarvan je iedere schoen op de grote vuurstapel moet gooien. Juist ja, over dat merk hebben we het hier bij OurBubble.

Maar kijk voor de grap eens wat voor moois ze daar down under ook kunnen maken. Hoezo overspoelen ze ons eerst met allemaal troep en rommel die ongetwijfeld lekker zit, maar waardoor iedere dame er als kabouter Plop bijloopt. UGG kan dus klaarblijkelijk ook vette ontwerpen maken. En dat ze lekker zitten, dat moet haast wel, want waarom lopen al die mensen anders op die wanstaltige units? Anyways, het label is vertieft, tijd voor een wederopstanding. Met deze hiker moet dat toch wel lukken!

Ook hebben? Kijk eens bij My-Wardrobe.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />