Vans CA Era Wingtip,

Vans, ik vind het lastig. De schoentjes vind ik best vet, alleen het is momenteel uitgegroeit tot dat label wat vroeger Asics was. Je weet wel, zo’n sneaker voor zij die geen sneakers willen dragen. Het is een vreemde kronkel die door mijn kop gaat, maar door die kronkel vind ik helaas niet zo maar iedere Vans vet. Het was vroeger tenminste allemaal duidelijk, de knu-skool series waren voor de alto’s en de classics waren vet.

Natuurlijk snap ik dat Vans ook de verkoopcijfers wil laten groeien en dat lukt alleen door helemaal mainstream te worden. Gelukkig behouden ze nog wel ergens hun aparte stijl. Doen ze toch nog een beetje hun best om ook de trouwe fan, een fan te laten zijn. De ene keer is die geslaagd de andere keer wat minder. In dit geval is die zeker wel geslaagd. Al was het maar vanwege de schitterende contrastrijke voering. Een helemaal Charcoal Su├Ęde Era met een Wingtip motief, jawel een klein deel van Vans zal altijd vet blijven!

Je kan ze vinden bij Freshcotton.

(Vans, mochten jullie meelezen, Zuid77 draagt een maatje 13 en ondergetekende een maatje 10)

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />