Vans Chukka Del Barco

Over vans gesproken… Huh? Wie? Waar? Nou, TDCCBB had het gister over Vans als nieuwe Asics en Puma daarvoor. Als relatief klein/onbekend merk ineens omhoog knallen tot ongekende populariteit en daarna langzaam opbranden. Denk dat het wel mee gaat vallen eigenlijk. Naast een aantal middelen die strategisch worden ingezet om het merk in het straatbeeld te houden door Vans is het silhouette ook bij andere merken terug te vinden. Het copy-paste effect waar Vans dus het origineel heeft neergezet.En als Vans hun uitgevonden wielen steeds blijft verbeteren dan voorzie ik dat ze nog wel even mogen blijven laten zien wat ze nou al zo lang goed doen, schoenen maken. En als meer mensen denken zoals ik, waarom een imitatie kopen als je ook echte kan kopen. Ik bedoel, Coca Cola is toch ook gewoon de lekkerste cola!? Bekijk het maar met je 3es. Goedkoper? Ja. Lekker? Nee!

En daarnaast, Vans blijft ook nieuwe modellen introduceren. En die lusten we wel. Een Chukka Del Barco is geen vintage original modelletje. En kijk nou eens hoe goed dit schoentje is! Lekker bootschoentje voor de winter. Suede zoals we dat graag zien in een mooi blauw kleurtje. Mid want we gaan naar kouder weer. Ik vind hem top.

Ik heb ook nog een hele mooie grijze gezien maar aangezien TDCCB het al over grijs had. Blauw! Bij FreshCotton!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

gister over Vans als nieuwe Asics en Puma daarvoor.