Visvim Skagway Estlin,

AllStars. Gewone doodsaaie Chucks, maar dan duurder. Sommige merken hebben maar mazzel dat ze of heel hip en trendy zijn of juist obscuur en underground. Want dan kun je er veel meer geld voor vragen. Misschien kan iemand mij uitleggen wat de toegevoegde waarde is van deze Visvims. Ik ben het met je eens, het neusje is anders. Maar kun jij het dan met mij eens zijn dan er geen hond is die dat ziet als je ze gewoon draagt?

Zwarte Chucks. Gewoon op de markt te halen voor weinig. Waarschijnlijk zitten ze net zo lekker. Minder premium leer op het neusje wellicht maar nou en! Misschien ben ik dan toch een nuchtere Hollander en snap dit nog niet. Is dit wellicht een next-level All Star. De volgende stap. Ik ga wel voor het oude en vertrouwde recept en mieter de zwarte Chuckies na een seizoen zonder tranen in de bak na een seizoen kapot lopen. Want ook voor 339,00 pond ga je het niet veel langer uitlopen op de muiltjes.


Eigenwijs genoeg. Neem hier een kijkje alvorens u tot de aanschaf overgaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />