Woolrich Aleutien Vest

Dat die temperatuur nu langzaam naar beneden gaat dat is helemaal prima hoor. Het ding is alleen dat het mij iets te langzaam gaat. Nou ja, niet snel genoeg..of… Het is gewoon niet echt te peilen. Dan is het droog, zonnetje schijnt en is er wel wind wat het dan weer fris maakt. Regent het en dan is het wel weer warm.

Ofwel, de gulden middenweg zoeken we. In dit geval iets met de helft minder materiaal. En dat gedeelte wat je nodig hebt behouden we dan met als resultaat: de bodywarmer. Weet niet of het nu al kan want volgens mij is deze een tikkeltje te dik, maar je mag ook wel wat verwachten van een Woolrich. Een kleine eeuw aan vakkundigheid moet je toch wel terug kunnen vinden in een basic bodywarmer. En hij is dan ook erg goed voor elkaar gedraaid. Goosedown voor de vulling in een 60/40 katoen/nylon uitvoering. Prima warm, en waterdicht. Het enige waar ik dan nog mee zit. Wat heb je er aan als het regent en je hebt geen mouwen. Wie dan leeft, wie dan zorgt.

EndClothing heeft de mouwloze jas voor je.

Tags from the story
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.