A.P.C. Khaki Wool Parka,

Nu zijn er een heleboel verschillende soorten jassen te vinden in de meest uiteenlopende kleuren. Maar iedere winter lukt het mij weer om een vergelijkbare jas te vinden als het jaar ervoor. De ene keer valt het alleen goedkoper uit dan de andere keer. En 2011 is gewoon een wat duurder jaar.

Ik ben namelijk helemaal weg van deze A.P.C. jas. Op zich is de prijs niet heel gek, nog geen 600 euro voor een mooie winterjas. Zeker niet als je het vergelijkt met die Visvim van afgelopen Zondag. En dat is de kunst van alles rechtpraten. Kijk ik terug naar die Visvim, dan is dit ineens een prijspakker. Een erg mooie prijspakker, dat zeker!

Gevonden bij My-Wardrobe.

Tags from the story
, ,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.