adidas originals x Ransom Persona Crest Boot,

adidas x Ransom, ik heb hier eerder al eens mijn bescheiden mening over deze lijn gegeven. Of althans, aangegeven dat dit niet mijn absolute favoriete lijn van adidas is. En nog steeds blijf ik bij dat standpunt, want mijn hemel hoeveel lelijke schoenen kan je in een lijn proppen. Maken ze niets leuks dan? Oh jawel, kijk maar mee.

Deze Persona Crest Boot kan ik bijvoorbeeld zeer waarderen. Het is eigenlijk een rubberen laars, maar dan gestyleerd. Het bovenwerk is gewoon plain old rubber, maar dan met een contrasterende canvas sluiting. De schoen is gevoerd met neopreen, dus je trek het als het ware aan als een sok. Ideaal in de winter, warme en droge voeten gegarandeerd. De kleuren combinatie is bijzonder vet. Het is ze weer gelukt. Een adidas x Ransom die ik vet vind. Best een prestatie.

Deze boots heb ik gevonden bij OKI-NI.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

deze lijn gegeven. Of althans, aangegeven dat dit niet mijn absolute favoriete lijn van adidas is. En nog steeds blijf ik bij dat standpunt, want mijn hemel hoeveel lelijke schoenen kan je in een lijn proppen. Maken ze niets leuks dan? Oh jawel, kijk maar mee. " />