Alden x Epaulet Brixton Boot,

OurBubble bestaat in November een jaar. Hoezee, jawel. Een van de eerste artikelen die ik schreef ging over een Alden x Epaulet collab. Voor Epaulet kwam de Brixton Boot in een heerlijke Ravello Shell Cordovan lap leer. Prachtig! Het heeft bijna een jaar geduurd voor ik weer een mooie Brixton boot voorbij zag komen die ik het melden waard vind.

Natuurlijk kan het niet anders dan dat Epaulet hierbij betrokken is. De schoen is prachtig, het summum van herfstschoenen hebben we hierbij nu wel gehad. Wederom in Ravello Shell Cordovan uitgevoerd, maar nu een tint donkerder dan de editie van vorig jaar. Ja de schoen is prijzig, maar littekenloze paardenhuiden zijn ook niet heel gemakkelijk te vinden. Wanneer je deze schoen goed onderhoudt, dan zal die jaren mee gaan met en een schitterende patina krijgen. Ik denk dat ik een nier ga verkopen voor deze Aldens.

Exclusief bij Epaulet.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Alden x Epaulet collab. Voor Epaulet kwam de Brixton Boot in een heerlijke Ravello Shell Cordovan lap leer. Prachtig! Het heeft bijna een jaar geduurd voor ik weer een mooie Brixton boot voorbij zag komen die ik het melden waard vind. " />