Alden x Leffot,

Ai, daar gaan we weer. Ik kan er nog een baan bij gaan zoeken en een tweede hypotheek nemen. Alden blijft namelijk strooien met prachtige schoentjes gebruikmakend van een goede plak Snuff Suède. Die Frans Boone collab was schitterend, die UnionMade collab evenzeer. Dus natuurlijk moet een collab met Leffot uitgevoerd in Snuff Suède ook een juweeltje worden.

Dat is gelukt overigens. De schoen is een Cooney Boot met een Flex welt zool. De toe cap is afgewerkt een subtiel geperforeerd lijntje. Deze schoen is belachelijk veelzijdig te dragen. Je kan voor de wat nettere outfit gaan en de schoen combineren met een mooie goed op maat gemaakt wollen grijze broek, maar een rauwe denim zal hier ook zeker niet bij misstaan. Voor de verandering is de prijs nog vriendelijk gebleven voor een paar Aldens. Ze zijn verkrijgbaar voor onder de $500,-, niet gek toch?

Uiteraard exclusief bij Leffot.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Frans Boone collab was schitterend, die UnionMade collab evenzeer. Dus natuurlijk moet een collab met Leffot uitgevoerd in Snuff Suède ook een juweeltje worden. " />