Barbour Eastgate jas,

Ze komen wel vaker hier voorbij de Duffle Coats, ook wel bekend in Nederland als HoutjeTouwtje jassen. Over het algemeen is Gloverall voor mij de nummer 1 keuze wanneer het gaat om dit soort jassen. Maar ik vond er vandaag een van Barbour welke ik toch zeker de moeite van het vermelden waard vind.

Deze zwarte wollen jas met de kenmerkende sluiting is vrij slank gesneden. De jas heeft twee steekzakken en twee klepzakken. De voering is weer zeer kenmerkend voor Barbour, een mooie knallende Tartan. Mocht je nog geen Gloverall gekocht hebben en een voorliefde van alles van Barbour hebben, dan is dit de juiste keuze.

De meeste Engelse online shops mogen geen Barbour naar Nederland shippen, dus deze bestellen we bij Zalando.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />