Burberry Brit Flannel,

Deze is voor Zuid77. Ik heb zelf namelijk niet bijzonder veel met Burberry. Maar gek genoeg is mijn grote vriend Zuid77 helemaal weg van dit label. Ze kunnen haast niets verkeerd doen in zijn optiek. Zelfs bij de meest wanstaltige jassen weet hij vaak op een manier nog wel een detail te vinden waardoor de jas misschien wel kan.

Dat gezegd hebbende zag ik de lol van dit shirt wel in. Natuurlijk zien we allemaal die bekende Burberry Check terug in dit shirt. Het mag gezegd worden, je moet als designer over redelijk wat humor beschikken wanneer je besluit om die check in een blauw zwarte flannel te laten weven. En omdat het herfst is en ik flannels nog steeds vet vind, kan dit shirt prima.

Verkrijgbaar bij My-Wardrobe.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />