Carhartt Handschoenen,

Het wordt weer winter, Zuid77 kondigde dat maandag reeds aan. Het wordt dus weer tijd om je goed te gaan beschermen tegen de kou. In principe heb ik alles wel al in huis. Alleen zocht ik nog een setje handschoenen met een beetje rugged workwear stijl. Nu is dat gelukkig niet een bijzonder ingewikkelde zoektocht, want voor een beetje workwear weten we vaak de weg naar Carthartt wel te vinden.

En inderdaad, ook voor de workwear achtige handschoenen kan je daar dus prima terecht. Sowieso heeft Carhartt weer veel spul om goed de winter mee door te komen. Check de Carhartt shop op FreshCotton maar, genoeg om warm van te worden. De handschoenen zijn gekocht. Zullen vast goed staan bij mijn denim jassie.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />