Carhartt Klondike Selvedge,

Carhartt heeft zoals veel workwear labels stiekem een behoorlijk heritage En Carhartt zou niet een typisch workwear label zijn als ook zij niet zouden proberen ons het duidelijk te maken dat zij een behoorlijke heritage hebben. En ook Carhartt heeft dus een … Heritage lijn. Bij hun heet deze lijn: Carhartt Heritage, hoe toepasselijk.

Ik vind het helemaal prima hoor. Want binnen deze lijn produceren ze eens een normale jeans die ik er stiekem bijzonder fijn uit vind zien. De Klondike is een lichte tapered jeans. En bij deze versie is die uitgevoerd in heerlijk Japans denim. Selvedge, slim fit, alles is prima. Prijs is redelijk, dus ik zeg kom maar door met die broek.

Gevonden bij FreshCotton.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.