Diemme Firenze Boots,

Vorige week kregen we kritiek op het gegeven dat we wel heel erg veel wedge zolen in het wit of crêpe op onze site hadden staan. Nu lijkt mij de verhouding nog redelijk 50-50, maar ontkom je ook haast niet aan schoenen met een dergelijke zool. Dus ook nu weer hebben we weer een schoentje met een heerlijk witte Vibram zool.

Diemme hebben we weken terug reeds besproken. Ze maken belachelijk fijne schoentjes tegen een redelijke prijs. Ze zijn niet goedkoop, maar het is wel allemaal eerlijk Italiaans handwerk. Naast de standaard hiking boots hebben zij ook deze Firenze boot. Een derby boot met 7 veteroogjes van een schitterende dikke plak nubuck. Goodyear welted op een Vibram zooltje, hier is dus helemaal niets mis mee.

Gevonden bij OKI-NI.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

kritiek op het gegeven dat we wel heel erg veel wedge zolen in het wit of crêpe op onze site hadden staan. Nu lijkt mij de verhouding nog redelijk 50-50, maar ontkom je ook haast niet aan schoenen met een dergelijke zool. Dus ook nu weer hebben we weer een schoentje met een heerlijk witte Vibram zool. " />