Folk Near Cardigan,

Leuk, zo’n label dat wel serieus is, maar zichzelf niet al te serieus neemt. Mooi spul maken ze bij Folk. Ook apartere items die je niet overal ziet. Kijk natuurlijk hebben we dit jaar al meerdere cardigans voorbij zien komen en kennen we ook de truien met de twee knoops sluiting. Maar Folk gooit die twee varianten eens in de mix.

En dan krijg je dus wat ze bij Folk een Near Cardigan noemen. Tsja, ik kon een glimlach bij het lezen van de naam niet onderdrukken. Maar nu ben ik ook vrij eenvoudig. De kleuren van de trui zijn vet. De details op de de ellebogen zien er goed uit. Al met al een prima sweatertje.

Gevonden bij FreshCotton.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />