Gant Rugger Chino,

Soms ontdek je ineens een gat in je garderobe. Je heb alles voor een perfecte outfit, maar dan ontbreekt er toch nog iets. De schoenen, het shirt, de trui, alles heb je, behalve die donkerblauwe chino. Althans, dat was bij mij het geval. Ik zeg was, want ik heb de vulling voor het gat in mijn garderobe gevonden.

Hoe kan het ook anders dan dat ik gewoon geduldig moest wachten op de aanvulling van de Gant Rugger collectie bij FreshCotton. Dat zij deze lijn nieuw in het assortiment hebben, hebben jullie hier uitgebreid kunnen lezen. Hou ze ook in de gaten, want de lijn blijft continu groeien met meer en meer vette items. Waaronder deze blauwe chino, welke dus het gat in mijn garderobe prima in kan vullen.

Zoals gezegd, gevonden bij FreshCotton.

 

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />