Gant RUGGER Selvage Oxford White,

Een witte Oxford is zo’n item waar je er geen genoeg van kan hebben. Heel eenvoudig, je bent een mens, mensen maken fouten en koeien weleens en voor je het weet hebt je die tomatenblokjes te hard in je hapjespan gegooit en zit je shirt onder de oranje saus vlekken. Ik ben niet het type dat een shirt waar een hardnekkige vlek inzit blijft rocken en hou van crisp witte shirts.

Een mooie aanvulling in je collectie witte Oxfords is dan deze Selvage van Gant RUGGER. Ten eerste omdat Gant RUGGER neits fout kan doen en ten tweede omdat het selvage detail in de button box gewoon leuk is. Niemand die het ziet, alleen jij wanneer jet het aantrekt. En precies dat maakt het prima. Die selvage zie je ook niet terug op de foto, dus je zult me gewoon moeten geloven.

Waar anders dan bij NeedSupply?

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />