Gant Rugger Skipper Solid,

Zeg niet dat ik jullie niet gewaarschuwd heb. Gant Rugger is gewoon een van mijn favoriete labels van dit moment. En als dan een van de betere Nederlandse online shops deze exclusieve lijn in het assortiment heeft, dan zal ik daar uiteraard met enige regelmaat de nieuwe items tussen uit vissen. Ook dat is OurBubble.

En deze week hebben ze bij FreshCotton weer een batch leuk spul ontvangen. Bijvoorbeeld de Polo Camicia waar we reeds over geschreven hebben, maar ook dit top item, de Skipper. Gewoon zo’n Bretonse trui, maar dan zonder Bretonse streep. (Uhmz, juist ja – Red.) Een lekker bruin breiwerk met een redelijk slanke fit. Prima herfst itempje dus.

En deze trui vindt je dus weer bij FreshCotton.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />