Gitman Vintage, alweer,

Ze kunnen het gewoon niet fout doen. Natuurlijk is een polka dot oudbollig. En ja corduroy is niet het meest hippe stukje stof wat je kan bedenken. Ik weet het, je opa in Blaricum liep ook in corduroy, en je oma had polka dot jurken. En toch, wanneer Gitman die ingrediƫnten gebruikt, dan wordt het vet.

De meth was waarschijnlijk bijzonder fijn op de design afdeling toen ze besloten om een lap corduroy uit Japan over te laten komen en die te bewerken met een paar flinke stippen, Polka dots. Maar het resultaat mag er wezen. Ondanks alle drukte van de print en de textuur van de stof, oogt dit shirt bijzonder in balans. Gewoon goed bedacht, gewoon Gitman Vintage.

Gevonden bij NeedSupply.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.