Grenson x Barbour deel II,

Weet je nog, dat filmpje van die fabriek van Grenson, waar een paar keer ook Barbour in voorbij kwam? Nou die Grenson x Barbour lijn druppelt de laatste weken mondjes maat binnen bij de shops. Nu deze week kwam daar dus ook het modelletje bij waar ik zelf op zat te wachten. De Acklam Derby Boot van Grenson.

Deze is gewoon zo vreselijk mooi geworden. Het model schoen zelf is al briljant. Gooi daar dan grof leer tegen aan en vul het op met die typische Waxed stoffen van Barbour, dan krijg je dus een juweeltje. Dit schoentje is buitengewoon. De timing kan ook niet beter. Dit is zonder enig twijfel de ultieme herfstschoen!

Je kan ze vinden bij EndClothing.

Tags from the story
, , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

filmpje van die fabriek van Grenson, waar een paar keer ook Barbour in voorbij kwam? Nou die Grenson x Barbour lijn druppelt de laatste weken mondjes maat binnen bij de shops. Nu deze week kwam daar dus ook het modelletje bij waar ik zelf op zat te wachten. De Acklam Derby Boot van Grenson. " />