Grenson x Barbour,

grenson barbour

Wat is het toch met merken en youtube kanalen? Vooral oude traditionele merken en youtube kanalen. Ik kan dus dagen in spenderen naar het kijken van filmpjes van de fabrieken van Red Wing, Quoddy en zoals vandaag Grenson. Leuk aan dit filmpje is dat die gevonden is op het youtube kanaal van Barbour. En ja dat betekent dat deze twee belachelijk Britse labels een collab neer gaan zetten. Dat kan natuurlijk niets anders zijn dan een brogue met een countryside zool. Het had van mij ook een hoge brogue mogen zijn, maar agh, ik ga niet zeuren. UK maatje 9 en maatje 12 mogen deze kant op Grenson!

Ongetwijfeld zal EndClothing wel een plukje voorraad krijgen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.