Grenson Fred,

We gooien het weer eens over een andere boeg. Normaal ben ik meer van de hoge brogue boots van Grenson, helemaal wanneer ze er een Vibram zool onder gooien. Maar vandaag zag ik ineens mogelijkheden met deze lage schoen. Wat wil nou het geval, de hoge boot is echt helemaal top, warm, droge voeten, top voor de winter. Maar die lage schoen komt met 1 voordeel.

Met de lage schoen kan je los gaan in the sockgame. Waar sokken bij de hoge versie enkel voor het comfort en de hygiƫne zijn, zijn de sokken bij de lage versie ineens een hulpmiddel bij je totale outfit. Deze schoenen met knalrode dikke sokken onder een selvedge raw denim met net iets oprgerolde pijpjes laten deze schoenen dus nog meer knallen. Je kan je outfit zo saai en degelijk maken als je wilt, maar je sokken zullen spreken. Ook wel eens leuk.

Gevonden bij Zalando.

 

Tags from the story
, , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />