Heritage Research Princeton Tigers Varsity,

Varsity jacks, ik kan er geen genoeg van krijgen. Het is zo’n typisch item waar ik helemaal gek van ben en al menigmaal over geschreven heb. Hoe lyrisch ik ook was over de Vanità Varsity uitvoering, dat ik dacht dat niets dit kon overtreffen, heb ik toch even een bijzonder concurrent hiervoor gevonden. Een waar meesterwerk.

Gebaseerd op de oude Princeton Tigers jassen, biedt Heritage Research een heruitgave zoals zij vinden dat die zou moeten zijn. Met de logo’s en signing van de jaren 50, zal menig Take Ivy adept hier toch helemaal van gaan watertanden. De keuze is nu aan jullie. Ga je voor de ultieme pasvorm dan ga je langs Vanità, ga je voor de ultieme authenticiteit, dan klik je snel door naar Need Supply, want daar vond ik dit top item.

Zoals gezegd, gevonden bij Need Supply.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vanità Varsity uitvoering, dat ik dacht dat neits dit kon overtreffen, heb ik toch even een bijzonder concurrent hiervoor gevonden. Een waar meesterwerk. " />