Howlin by Morisson,

Van de week zei ik al dat een bezoekje aan de Frans Boone webshop geen kwaad zou kunnen. Naast een nieuwe lading schoentjes, ontdekte ik daar ook weer een hele berg aan mooi breiwerk. Geen gek idee gezien de tijd van het jaar, maar toch. Je moet maar net de juiste items weten te kiezen. Ik moet zeggen, het lukt de heer Boone vrij aardig.

Dit seizoen in het assortiment vinden we bijvoorbeeld ook een hele lijn truien van Howlin by Morisson. Ouderwets ogende fairisle breisels, maar dan met een moderne super slanke fit. Deze trui met zijn twee knopen en sjaalkraag viel mij bijzonder op. De kleurtjes, de knopen, het modelletje klopt gewoon. En laat je niet gek maken, wollen truien jeuken niet, je moet er gewoon een goed shirt onder dragen. Als je toch richting Sluis rijdt, pik meteen een Gitman button down mee voor eronder.

Je vindt de trui hier.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.