Mark McNairy x Bass deel II,

Deel 1 van deze collab werd hier goed ontvangen. Voornamelijk het gegeven dat de prijs zo vriendelijk gebleven was, maakte het toch dat deze collab hier een plek op OurBubble kreeg. En omdat aan dat gegeven niet veel veranderd is met de nieuwste collab van Bass en Mark McNairy, plus het feit dat het schoentje weer top is, zag ik geen reden om de schoen hier niet weer te plaatsen.

De schoen is deze keer een zand su├Ęde twee oogs mocassin met een redbrick achtige zool. Het geheel oogt zeer fijn, ben alleen bang dat het schoentje wat aan de frisse kant is voor de winter, dus koop hem snel, dan kan je deze herfst op die mooie zonnige dagen de schoen nog rocken.

Je kan ze vinden bij NeedSupply.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

collab werd hier goed ontvangen. Voornamelijk het gegeven dat de prijs zo vriendelijk gebleven was, maakte het toch dat deze collab hier een plek op OurBubble kreeg. En omdat aan dat gegeven niet veel veranderd is met de nieuwste collab van Bass en Mark McNairy, plus het feit dat het schoentje weer top is, zag ik geen reden om de schoen hier niet weer te plaatsen. " />