Mark McNairy Spectators,

Dit is een bijzonder schoentje. De foto van dit schoentje heb ik al een week open staan en de ene dag vind ik de schoen briljant en de andere dag vind ik deze schoen belachelijk lelijk. Het bizarre is dus dat ik het gewoon niet met mezelf eens wordt of dit een vette schoen is of niet. Normaal zou ik zeggen bij twijfel, niet doen. Maar in dit geval schrijf ik deze tekst op een dag dat ik het schoentje wel vet vind en dus denk, bij twijfel altijd doen.

En zo geschiedde het, ben overigens best benieuwd naar wat de OurBubble bezoekende medemens van dit schoentje vindt, dus voel je vrij om commentaar via de gebruikelijke kanalen binnen te laten komen. Spectators hebben de nare eigenschap moeilijk te combineren te zijn en deze versie met Vibram wedge zool maakt het niet veel makkelijker. Ik zou zeggen donkere dry denim erop en knallen maar.

Gevonden bij Zalando.

1 Comment

  • Leuke sneaker maar vind die vibram zolen erg lelijk. Sterker nog; ik heb nog geen schoen gezien waar een vibram zool een plus is. Deze schoen zou mooier zijn met of een leren zool of een net afgewerkte sneaker zool (witte zool met all-stars achtige witte band met bruin biesje in het midden oid).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />