Monitaly schoenen?

Sommige labels maken het wel heel ingewikkeld voor bloggers om er over te schrijven. Neem Monitaly bijvoorbeeld. Dat is het kledinglabel van de Yuketen bedenker Yuki Matsuda. Die vond het destijds nodig om in de lijn van zijn succesvolle schoenen ook kleding op de markt te zetten.

Nu zal ik wel helemaal in de war zijn, maar die foto hieronder, dat zijn gewoon schoenen toch? Deze schoentjes zijn van Monitaly, speciaal gemaakt voor Couverture &  The Garbstore in dezelfde fabriek als Yuketen schoentjes. Volgen jullie me nog?  Nu heb ik wellicht zitten slapen tijdens mijn lessen branding, maar wanneer je een lijn naast je schoenenlijn neerzet om elkaar aan te sterken, waarom in vredesnaam maak je dan ook schoenen in die nieuwe lijn?  Of is dit een foutje van de copywriter van de webshop? Weet je, wat maakt het ook allemaal uit. Kijk toch eens, wat zijn ze weer mooi!

Gevonden in de Garbstore.

Tags from the story
, , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />