Penfield Blackbear Bodywarmer,

Penfield heeft, naar goedgebruik in fashionland, ook een lijn met een andere naam en een tikkie andere filosofie. Blackbear by Penfield is de volledige naam en ze maken dezelfde trouwe klassiekers als de ‘normale’ Penfield lijn, maar dan in een modernere twist. De materiaal keuze is vaak net moderner dan bij hun traditionele lijn.

In de Blackbear lijn komt ook deze bodywarmer. Het silhouet is zoals we kennen van Penfield, gewoon rugged, niets mis mee. De gekozen stof is een ander verhaal, een luxere verfijndere stof met een knipoog naar de standaard stoffen die je voor je grijze driedelig verwacht. Geeft toch net die sartoriale twist aan de standaard bodywarmer. Leuk gevonden.

Deze en meer van Blackbear ligt bij EndClothing.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />