Penfield Olive Tweed Kasson Jacket,

Penfield is al enige tijd een favoriet label wanneer het gat om jassen hier bij OurBubble. Voor de bescherming tegen de elementen maken ze echt goed spul, wat er ook nog eens bijzonder fijn uitziet. Zo hadden we vorige week al de met dons gevoerde parka. Vandaag doen we eens een Mountain Jacket.

Het model lijkt op de belachelijk mooie Nigel Cabourn Camera Jacket. Maar een klein gelukje deze versie van Penfield kan je 5 keer kopen voor de prijs van 1 Nigel Cabourn jas. En normaal zou ik zeggen, tsja, wie heeft het origineel. In dit geval zeg ik: boeien! Penfield maakt ook al tig jaar jassen, ze maken kwalitatief hoogstaande jassen en maken vette jassen. En dan maar beter goed geïnspireerd dan slecht zelf bedacht. Dit is een prachtjas, zo simpel is het.

Gevonden bij My-Wardrobe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />