Penfield Tweed Milwood,

Omdat je niet altijd een raw denim aan wilt en de gemiddelde chino net wat fris is bij min 10 graden Celsius heeft Penfield een bijzonder fijne oplossing. Speciaal voor de koudere maanden hebben zij hun Milwood broek ook gemaakt vane en dikke lap Tweed. De herringbone weving doet het bijzonder fijn met die dikke wol.

Deze broek heeft een vrij slanke snit en de broekspijpen worden behoorlijk smal naar de onderkant toe. De broek is makkelijk te combineren in iedere herfst outfit. Doe een paar nette Grenson Brogues eronder, of trek je dikke wollen wandelsokken aan, stop je broekspijp erin en rock een paar Yuketen Main Guide boots ermee. Veelzijdig en warm.

My-Wardrobe helpt je warm de winter door.

 

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />