Polo crewneck met college strepen,

Dit is dus ouderwets Ralph Lauren op zijn best. Ik ben al enige tijd een voorvechter van de crewneck sweater en ben dan ook blij wanneer je die in alle mogelijke varianten terug kan vinden bij de diverse labels. Ralph Lauren doet het hierin bijzonder goed. Zij doen hun best om de wereld te overtuigen van de crewneck. Dat ze dit ook nog eens behoorlijk Ivyaans aanpakken bewijzen ze wel met deze trui.

College Stripes hebben we het weleens over gehad. Met name in combinatie met een sjaal doen college stripes het bijzonder lekker. Maar dat die ook prima in een trui verwerkt konden worden laat Ralph Lauren hier zien. Tikkie preppy, jawel. Maar daardoor niet minder goed. Dit is een aanwinst voor iedere kledingkast komend seizoen. Erg vet!

Gevonden bij My-Wardrobe.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />