Pom pom pompom – muts,

Als ik de voorspelling moet geloven dan gaan we het koud hebben deze winter. Althans, Er werd gezegd door een aarzelende weerman dat het een strenge winter zou worden. Aan de andere kant dekt hij zich ook alvast in dat het erg moeilijk is om een accurate voorspelling te maken zo ver van tevoren. Ofwel, de beste man weet het ook niet. Maar stel dat hij gelijk krijgt!? Brrr. Moet er nog even niet aan denken. Maar de kou komt. Min 5 of min 20 maakt niet uit.. het wordt koud want het is winter. Kun je maar beter voorbereid zijn. Een muts zou bijvoorbeeld geen overbodige luxe zijn. Maar hoe kies je nou een beetje muts?

Ik weet het ook niet precies. Opvallend is het wel dat er nu iets meer mutsen met pom poms verkrijgbaar zijn. Je weet wel, die mutsen met van die bolletjes er op. Ik denk dat je in die zin goed zit als je er zo een op je bol zet. Maar verschillende smaken vraagt om verschillende mutsen. Een korte speurtocht op FreshCotton kwam op een leuke diversiteit aan mutsjes met pom poms. Obey, Vans en The Hundreds hebben verschillende kleurtjes en verschillende designs voor je. Vans doet een beetje Scandinavisch printje waar Obey het iets rustiger houdt met uni. The Hundreds gaat los met blokletters. Allemaal in verschillende kleur combo’s te krijgen. Ik zou zeggen, kijk even rond en zoek er eentje uit. Met een van deze zit je sowieso goed!

Hier bij FreshCotton dus.

Tags from the story
, ,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.