Quoddy Wabanakia Ankle Boot,

Van die chukka modelletjes met een mocassin neus, ik kan er geen genoeg van krijgen. En of het nu Sperry of Sebago of een exoot is, het maakt mij niet uit. Hoewel de exoot stiekem wel de voorkeur krijgt, maar dat zal ik uitleggen. Neem de Quoddy Wabanakia Ankle Boot bijvoorbeeld.

Ik kan dit schoentje uitgebreid gaan beschrijven, ik kan vertellen hoe mooi het lapje chromexcel is uitgezocht voor dit schoentje, ik kan uitleggen hoeveel uren vakwerk er in enkel het maken van het leer zit, en hoeveel er nog bij komt kijken om de lap in deze subtiele vorm te bewerken. Ik kan uitleggen wat een fijne keuze de brick camp zool is bij de diepe bruine kleur van het chromexcel. Maar ik kan ook zeggen, kijk eens goed naar onderstaand plaatje. Dan weet je vanzelf waarom ik een exoot toch altijd prefereer.

Gevonden bij NeedSupply.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />